Over ons

Biercafé de Goudse Eend heeft als motto
‘Gezellig Genieten van Goed Bier’

En wat zijn er veel goede bieren! De diversiteit in bier is ook enorm; van de lichtere pils naar de tripels met hogere alcoholpercentages, van de frisse weizen naar de caramelachtige stouts.

In biercafé de Goudse Eend zijn al deze subcategorieën ruim vertegenwoordigd met meer dan honderd soorten bier op fles en vijf op tap.

Het bijzondere van biercafé de Goudse Eend is dat al deze bieren voornamelijk op Nederlandse bodem zijn gebrouwen. Want wist u dat er in Nederland meer dan negenhonderd brouwerijen staan die gezamenlijk meer dan duizend verschillende bieren brouwen, in allerlei soorten en smaken?

Jeroen Carol-Visser, eigenaar van biercafé de Goudse Eend, wilt u graag kennis laten maken met al deze Nederlandse bieren. En dit op de meest optimale manier door elk bier te schenken in het juiste glas en elke gast van advies en uitleg over het geschonken bier te voorzien.

Omdat de Nederlandse brouwerswereld volop in beweging is en er regelmatig nieuwe bieren op de markt verschijnen, is de bierkaart van de Goudse Eend net zo dynamisch. Er zijn drie wisseltaps, die vrijwel elke week een ander bier tappen. Daarnaast is de eigenaar altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere bieren om zijn gasten mee te verrassen.

En wilt U gezamenlijk bieren proeven? Dat kan ook! In biercafé de Goudse Eend kunnen bij een flesje bier meerdere proefglaasjes worden geserveerd, zodat u samen gezellig kunt genieten van goed bier. En laat dat nu het motto zijn van biercafé de Goudse Eend!